ABOUT US

 

Bièra's,  nickname van Chiara en Corsicaans voor bier. Als student heb ik altijd in de horeca gewerkt, het is me dan ook met de paplepel ingegeven.

In 2013 besliste ik  om een opleiding 'kok & kelner' te volgen in Spermalie waar ik  mijn diploma Hotelbedrijf  behaald heb. Al heel snel daarna nam ik Eetcafé Peetje Klakke over op de markt van Wingene. Met ups en downs heb ik samen met mijn team van Peetje Klakke iets moois gemaakt en hebben we onder meer een eigen bier op de markt gebracht. Vandaar ook de naam Bièra's, door de liefde en passie voor bier.  

 

In Peetje Klakke ben ik full time kok, maar ik ben niet bang voor nieuwe uitdagingen en heb besloten om met Bièra's een andere richting uit te gaan. Samen met mijn team van jonge ambitieuze mensen  gaan we deze uitdaging aan.

 

Muziek, cocktails, bieren gaan er voor zorgen dat je waarschijnelijk langer blijft dan voorzien. Naast de gewone café-avonden kan je bij ons ook terecht voor onze speciale events. Heb je interesse om zelf een party te organiseren? Ook dat is natuurlijk perfect mogelijk bij ons. 

Contact

CONTACT US

Devooght Chiara

Kerkplein 5

8750 Wingene

0471/ 61 29 15

chiara_devooght@hotmail.com

OPENING HOURS

 

Monday: Closed

Tuesday: 17h-01h

Wednesday: Closed

Thursday: 17h-01h

Friday: 16h-01h

Saturday: 17h-01h

Sunday: 17h-01h

© 2020 by Bièra's. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now